25 Ağustos 2013 Pazar

TERASTA NANELİ KARPUZ SUYU KEYFİ...

Karpuza ailecek bayılırız! Karpuzumuzu buzdolabında yer olmadığından dışarda tutmak zorunda kalmıştım ve canımız karpuz istedi. Ilık karpuz da hiç yenmezdi:( Sevgili Beyhan'ın hediyesi dergide gördüğüm karpuz suyunu deneyeyim dedim. Karpuzu blenderdan geçirdim. Soğutma amaçlı "nane yaprakları ilave ederek elde ettiğim buzları" da ekleyince harika bir tat elde ettim! Sunumu ise kavanozlarda yaptım:) Yaşasın geri dönüşüm! 
Karpuzla kontrast renklerde lime, liş (lychee) ve altın çilek (golden berry) meyveleri ile süslediğim servis tabağını tepsi olarak kullandım. Tavsiye ederim :)


Hiç yorum yok: